Udaj się do arki Noego i porozmawiaj z Psycholem.
Swoją droga.. zna ktoś nutkę która leci w menu ? Wpadła mi w ucho.
Udaj się do arki Noego i porozmawiaj z Psycholem.
Swoją droga.. zna ktoś nutkę która leci w menu ? Wpadła mi w ucho.
Pytanie o amulety.
Na Zatonie znalazłem dwa. Czy jest ich więcej ?
Dopiero dostałem ten pierwszy z listem od Medeiros po oddaniu wszystkich pieczęci, trochę zeszło bo ciułałem kasę na egzo .
Ciekawe z tym zadaniem od Szeltona bo od niego miałem zadanie na zabicie Sułtana, ale fakt mówił że będzie w kontakcie jak by co.
Amulet- zegarek.
Na początku gry byłem podekscytowany, po skończeniu wrażenia mam mieszane. Druga część, że tak powiem, czyli akcja we Wschodniej Prypeci zdecydowanie mniej dopracowana niż w Zatonie. Właściwie trzy lekko rozbudowane zadania typu znajdź - przynieś. Po jakości zadań w Zatonie spodziewałem się czegoś bardziej interesującego na drugiej lokacji. Cóż, widocznie wena opuściła autora, albo się zmęczył.
Jak zbierzesz 10 markerów i oddasz Żurnaliście to Cię przerzuci teleportem na dach. Też łaziłem w kółko i szukałem wejścia.
A ja myślałem że to jest brakujący marker…i znowu łazić…
to jest ‘duży niebieski’. Ty zbierasz 10 ‘małych’ czerwonych z których Żurnalista robi jeden ‘duży czerwony’ . Takie to ‘skomplikowane’ rzeczy wymyślono.
Już znalazłem wszystkie makery.
to teraz do Żurnalisty.
Spotkasz go w pralni w Prypeci.
Dobra, tylko jak się dostać do Prypeci?
Dostaniesz od Mederios zadanie na przeprowadzenie kogoś do stacji krug, jego kolega za artefakt bąbel zaprowadzi cię tam.
Niestety, coś u mnie jest nie tak. Może zrobiłem coś źle, albo coś nie zatrybiło. Mam tylko te zadania w PDA. Wszystko zrobiłem, a dialogu o przejściu nie mam.
Macie może zapis z Zatonu przed przejściem do Prypeci?
Czy rozmawiałeś wcześniej z Lektorem i obiecałeś przynieść mu Bąbel?
Trudno mi powiedzieć. Gram z doskoku i zbytnio nie pamiętam. Staram się jednak robić zadania na bieżąco. Z Lektorem nie mam dialogu o Bąblu, więc pewnie zrobiłem.
Pewności nie mam, ale wygląda to tak, jakbyś w ogóle nie wziął zadania od Palcołoma na znalezienie Oazy. Po rozmowie z Lektorem i przyniesieniu mu Bąbla powinny pojawić się takie dialogi:
Dziękuję @gawron, faktycznie przeoczyłem rozmowę z Palcołomem.