Udźwig można podnieść w pliku system.ltx.
Tak, udźwig jest zwiększony w tym pliku co jest na zmniejszenie zmęczenia ale usiłuję zwiększyć szybkość biegu i tak jak by mod nie widział zmian jakie robię, chciałem zmienić wygląd HUD-a ale link jest padnięty, wstawi ktoś aktualny link?. Tak samo nie widzi zmiany wysokości skoku.
@bolo Zmień wartości w pliku actor. Znajduje się w folderze creatures.
Zmieniłem, w tym rzecz, że mod nie widzi zmian.
@bolo. Sorry, ale nie rozumiem dlaczego zmiany u Ciebie nie działają. Po zmianie w pliku actor w linii jump_speed mój GG po prostu fruwa, to samo z innymi zmianami. Na potwierdzenie screen z lotu ptaka.
U mnie tak jak wspomniałem chyba mod nie widzi zmian, mam prośbę, gdyby to nie był zbytni kłopot wstaw plik actor, podmienię zobaczę czy zadziała. Dodam, że zapisuję zmiany i nie działa.
Proszę, plik z bardzo wysokim wyskokiem.
Bardzo dziękuję, działa, ale jak zwiększę udźwig to już nie, nie wiem dlaczego tak się dzieje, prawdo podobnie coś mam skopane w modzie, jeszcze raz dziękuję za grzeczność.
41 minut temu, bolo napisał:
Bardzo dziękuję, działa, ale jak zwiększę udźwig to już nie, nie wiem dlaczego tak się dzieje, prawdo podobnie coś mam skopane w modzie, jeszcze raz dziękuję za grzeczność.
Nie ma sprawy. Skoro już w to zabrnęliśmy, jeśli chcesz, to możesz sprawdzić, czy zadziała po podmianie poniższych plików. Wyższy skok, szybszy bieg i sprint, waga do 80 kg.
Działa, wszystko gra, serdeczne dzięki.
Chyba koniec przygody z modem, nie mogę uruchomić generatora aby windą zjechać do X8, kombinowałem na wszystkie sposoby i nic. Ktoś już miał taki problem ale rozwiązania nie znalazłem.
@bolo jak masz jeszcze jakieś zadania w pda to je rozlicz i wtedy spróbuj, tak sobie poradził z tym problemem @Szczepan9205
Na poprzedniej stronie.
Dobrze, spróbuję może zaskoczy.
a ja zaczynam dopiero przeprawę mam kłopot ze spolszczeniem
nie widzę nazwy zadań tylko komendę np. zat_b103_search_wedge_name
pozostałe rzeczy są dobrze.
co robię źle moda postawiłem na repaku
58 minut temu, kubastalker123 napisał:
nie widzę nazwy zadań tylko komendę np. zat_b103_search_wedge_name
pozostałe rzeczy są dobrze.
Zastosowałeś tą poradę?
W dniu 27.12.2019 o 13:21, vidkunsen napisał:
UWAGA:
Jeśli po uruchomieniu moda w menu mamy błędy w wyrazach, tak samo po rozpoczęciu gry mamy dziwne wyrazy z dużą ilością błędów, często z niektórymi literami rosyjskimi. Wychodzimy z gry.
Wchodzimy do gamedata\configs i kasujemy/usuwamy plik localization.ltx.
Uruchamiamy ponownie grę i teraz powinno wszystko być już dobrze.
Druga sprawa. Czy to rosyjski repack? Jeśli tak, to zapewne spolszczenie nie zostało do niego dostosowane.
wywaliłem localization.ltx.
repack sciągłnałem od Twardziela udostepnił na Mega - po wyrzuceniu gamedata odpalam normalnie Zew Prypeci pl 1602
zrobiłem to na spokojnie i poszło ale nie na repacku
czy ktoś miał wylot przy oddawaniu attów Brodzi.
chcę mu oddać 2 arty /świecidełka/ i wylot - można coś na to zaradzić .
Dyskusja od tego posta i dalej.
W skrócie musisz oddać wszystkie arty ze zlecenia na raz to zadanie zaliczy i nie będzie wylotu.
nie mogę znaleźć skrętaka jednego - gdzie on może się tworzyć ?
mam za sobą chyba z 10 emisji
Skrętak może być w grawitacyjnych anomaliach, np. Pazur, Pogłębiarka, Bitumin