danieldino Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Panowie, mam pytanie. Czy jest ktoś w posiadaniu Fallout 3 dubbing PL i jest w stanie wypakować i wrzucić radio GN i Enklawy po PL na internet ? Od kilku dni słucham obu tych stacji z nudów w pracy i chciałbym tego posłuchać znowu w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Podpinam się do pytania @danieldino, może polski dubbing w F3 to nie majstersztyk ale i tak miło by było posłuchać rodzimego języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @danieldino Jedyne co znalazłem to, to https://chomikuj.pl/xRadusx/*2b*2b*3dGry*3d*2b*2b/Fallout+3/Fallout3+-+PE*c5*81NE+SPOLSZCZENIE niestety nie mogę sprawdzić czy działa bo nie mam transferu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Sprawdzony torrent: Spolszczenie Fallout3.torrent I sprawdzony program do wypakowania plików bsa BSAopt-247-1-6-3.7z Poniżej bezpośrednie inki do poszukiwanych plików. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez kazik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 22 godziny temu, kazik napisał: Więc tak... Nigdy nie grałem w Failout (żaden) więc trudno mi wywnioskować o co tak dokładnie chodzi w każdym razie w necie znalazłem dubbing PL i w razie potrzeby udostępnię a na razie wypakowałem pliki audio i wszystko co miało w nazwie radio wrzuciłem: Pliki audio powinny być spakowane i wyglądać tak: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Napisałem, że pliki pobrałem więc wiem jak wyglądają ale żeby sprawy nie komplikować. Wrzucam na moje konto te dwa pliki BSA które są na Twoim zrzucie. MenuVoices.bsa - 1,2 GBhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZuoxAZo0vMUBFrOsbMQ0XcC2dfq5KmNyQX Voices.bsa - 885 MBhttps://my.pcloud.com/publink/show?code=XZdoxAZroKcdK62TJ0Y44sj3bXexJhM2HLX Proszę się częstować Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez kazik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Sprawdzam ten 1,2 gb. menu voices. Dam znać czy coś ciekawego znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ile mogłem tyle pomogłem ale czy ja dobrze rozumiem że macie Fallout 3 w wersji EN i chcecie zrobić spolszczenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 @danieldino Najlepiej pobierz torrenta, wgraj wszystkie pliki do folderu data, zaznacz w launcherze i "włala", pełny dubbing już w grze, wiem sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie przyjaciele. Mam wersję PL, oryginalną zakupioną już dawno temu. W pracy korzystam z Asus T100 (czy coś podobnego), szkoda instalować fallouta bo zapewne będzie się zacinał. A że kocham Fallouta, a zwłaszcza radiostacje to słucham ich sobie w pracy. Nie mam problemu z językiem angielskim w ogóle. Mieszkałem w USA. Lecz, język Polski jest drugim najpiękniejszym językiem na świecie i uwielbiam słuchać tego radia po Polsku. (Polska ma najlepszy dubbing na świecie i pieprzenie że się nie udał w Falloucie to kpina). Dlatego w chciałbym tego radia posłuchać po PL w formacie mp3. Pliki znalazłem. Ale niestety są poćwiartowane po 10 sekund i złożenie cokolwiek z tego graniczy z cudem. Niestety, pozostaje mi słuchanie tego w języku Angielskim. Chyba że blablabla jakoś to nagra ?:D I wrzuci na jutuba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Czyli jest tak jak myślałem na początku... Gdyby wiedział jak nazywają się poszczególne pliki mogą je połączyć bo to akurat żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respawnn Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dnia 19.04.2017 o 22:17, kazik napisał: Sprawdzony torrent: Spolszczenie Fallout3.torrent I sprawdzony program do wypakowania plików bsa BSAopt-247-1-6-3.7z Poniżej bezpośrednie inki do poszukiwanych plików. działa,dzięki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi