Stalkier92 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 witam gdzie dostane kombinezon ew hełm antypsioniczny do wykonania zadań "wyłącz mózgozwęglacz" oraz "wylacz psi-emiter" raz w prypeci handlarz miał ale miałem za mało kasy , gdy uzbierałem u handlarza go juz nie bylo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 @Stalkier92 kupujesz hełm u Sacharowa, w zależności od frakcji jest to 17 bądź 10 tysięcy. Można go lepsze ulepszyć, ale też wymaga kasy + dwa pełne dni w grze (48 godzin). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier92 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) +2 pelne dni w grze ? w sesie ? a gdzie znajde sacharowa ? gram naukowcem Edytowane 3 Listopada 2017 przez Stalkier92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 4 minuty temu, Stalkier92 napisał: +2 pelne dni w grze ? w sesie ? a gdzie znajde sacharowa ? gram naukowcem Podpowiem: +2 dni - musisz grać dwa pełne dni w Zonie dzień noc dzień noc czyli 48 godzin Nie grałem CoC ale Sacharow zawsze był w bunkrze naukowców na Jantarze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier92 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 i tutaj pies pogrzebany bo w jantarze w COC jest psi emiter który musze wylaczyć a bez kombinezonu tam ani rusz... znalazlem jescze u handlarza chełm ekranujacy , ale czy on sie zda na oddziaływanie psi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Musisz pogadać z naukowcem, że chcesz psi hełm aby dostać się do podziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier92 Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 którym ? z jakiej lokalizacji i czy ten chełm ekranujacy da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Sacharow w bunkrze na mapie Jantar. I hełm nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier92 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 dzięki , przepraszam że dopiero teraz odpisuje zadania wykonane teraz czeka mnie ZEW z Północy Pozdrawiam wszystkich Stalkerów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi