Kregiel Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Siema, postanowiłem sobie zagrać w LA po długiej przerwie. Pobrałem, zainstalowałem grę, patcha 1.3003, polonizację i mod na dodatkowe bronie. Odpalam grę, ustawiam na polski, rozdzielczość itp. Klikam "Nowa gra", wybieram poziom, a tu po 5-ciu sekundach ładowania odpala się Bug trap z takim czymś: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : Xr_ini.cpp[error]Line : 499[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'wpn_bizon' stack trace:0023:6E6D462F xrCore.dll, xrDebug::fatal()0023:6D527DAA xrGame.dll, CDialogHolder::operator=()0023:6D527043 xrGame.dll, CDialogHolder::operator=() Co jest tego przyczyną? Kiedyś wszystko działało, na tej samej wersji i z polonizacją, mimo że mod jest tylko na ENG, ale to nic nie robiło, po prostu nazwy broni były nie przetłumaczone. Link do moda gdyby był potrzebny jest tu: http://www.moddb.com/members/boredgunner/downloads/lost-alpha-mod-pack-2014 P. S. Jeżeli chodzi o wstawianie logów to przepraszam jeżeli jest jakiś błąd, jestem tu nowy i jeszcze nie za bardzo ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wczoraj wystawiłem do pobrania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi