Mnieciu Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No to ram. Wyjmij kostke, przedmuchaj ją i slot. Może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @Mnieciu niestety, ale to nie ram. Po testach obu kości wyskakuje to samo. Nimo iż testowane było osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No to karcioszka [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @Mnieciu nie, specjalnie na testy zmieniłem na zotac'a 560 ti i dalej to samo. Na pclab.pl napisze tam może coś pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @Junx Postaw system od nowa to nic nie kosztuje przecież to nie musi być aktualny dysk może masz jakiś w zapasie Ewentualnie możesz zrobić Ghostem obraz na innym nośniku czy partycji i w razie potrzeby przywrócisz obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @kazik wiem, sama instalacja to 20 minut, ale weź potem ustaw pod siebie wszystko + ściąganie. Nie chce mi się po prostu bo byłem bez kompa kilka miesięcy i mam "głód", napisałem do chłopaków i poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No jak uważasz ale zrobienie obrazu partycji systemowej (zależnie od sprzętu) może trwać do 20 minut a odtworzenie 5 minut i nic nie musisz instalować bo obraz to obraz - odbicie lustrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi