Junx Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jak w temacie, odkąd mam płytę nie działają mi ów dwa kontrolery. Sys_fan 1 i 2 działa normalnie, co używałem: - BIOS - Speedfan Oba programy nie wykrywają ów dwóch kontrolerów. Wiem, że mogę rozgałęziacz kupić, ale po co skoro może uda się ów problem naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Spróbuj tego programu. https://www.computerworld.pl/ftp/pobierz/pc/44955.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @anatol doszedłem do ładu, 3 i 4 są CZTERO-pinowe natomiast 1 i 2 sa TRZY-pinowe, od cały problem. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Tym programem możesz wyciszać wentylatory.Tryb Eco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi