Matrix1001 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czy jest możliwość wgrania moda Autumn Aurora 2.1 do NS 2016, próbował już ktoś? Pytam gdyż spodobał mi się wygląd oraz jak ten mod zmienia szate graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Z wcześniejszymi edycjami działało, z tą pewnie też powinno. Spróbuj sam i daj znać, bo nie pamiętam żeby ktoś pisał o własnych eksperymentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nie stety nie udało się zainstalować gdyż w instalatorze pisze że ten mod działa tylko na stalkerze z patchem 1.0006 a ja mam 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wiesz co, w NS2016 na 1.0006 da się grać. Tylko część grających zgłaszała wyloty bez loga, czasem na tyle częste, że potrafiły dać się we znaki. Także moja rada jest taka - daj sobie spokój z AA, graj na stabilnym patchu 1.0004. Ewentualnie zobacz jak będzie na wyższym patchu z częstotliwością wylotów i sam zdecyduj, czy warto się męczyć. Chyba, że ktoś mądrzejszy ode mnie sprzeda Ci patent na dostosowanie AA do 1.0004, ale obawiam się, że to nie będzie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 wgrałem jednak na 1.0004 ale nie da się uruchomić gry gdyż jest CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 No bo AA jest tylko pod 1.0006, na innym patchu nie pograsz. Dlatego zaproponowałem trzy rozwiązania, z czego jedno najprostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi