Fiedia Cezar Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Na stronie stalker.filefront.com znalazłem mody dotyczące transportu : 1. Transport Mod (1.0) 3,84MB 2. Transport Mod Patch (1.0) 33,05 MB Czy może ktoś powiedzieć coś o tych modach , albo o innych umożliwiających poruszanie się pojazdami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie wiem o którym, ale słyszałem, że mody te dodaję możliwość spawnowania pojazdów i poruszania się nimi. Ale opinie były kiepskie o ile pamiętam. Niestety nie wiem o którym modzie to było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Windmaker - pomyliłeś gry. Tu chodzi o SoC. Transport Mod jest dla wersji 1.0001. Instalujesz moda i patcha na niego, a następnie wchodzisz do katalogu: C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\stalker-shoc\ i edytujesz plik user.ltx. Dodajesz gdzieś te oto linijki: bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 bind turn_engine kT Teraz uruchom grę, wejdź do samochodu i odpal silnik klawiszem T. Kamerę można zmieniać klawiszami F1, F2 oraz F3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A tak, przepraszam... mój błąd :oops: Tak to jets jak ma się tyle okienek powłączanych :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dobra spróbuję . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A czy na taiej samej zasadzie jest w Pribori story? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A czy na taiej samej zasadzie jest w Pribori story? Tak, na tej samej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A ja tak zmieniłem i nie mogę odpalic.A czy trzeba coś w właściwościacha zmieniac? [ Dodano: Czw 04 Cze, 2009 ] Oczywiście auta odpalic bo gra odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 bind turn_engine kt Komenda na odpalenie wozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A no tak mam wpisac w to (~) tą komende co mi podałeś najemniku32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Można tak zrobić zamiast edytować plik. Potem odpalasz pojazd klawiszem T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A nie trzeba w opcjach przypisać jakiegoś klawisza jako odpalenie wozu i potem z tego korzystać?? W którymś miejscu tez mówiliście, że trzeba dużo zmieniać, a okazało się , że w opcjach wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi