Fiedia Cezar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Spotkałem w grze dwa schowki, do których nie mogę dotrzeć.Może komuś się udało. Pierwszy: Agroprom, drugi w Dolinie Mroku. ' Obydwa znajdują się na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Mam ten sam problem z pierwszym, drugi i trzeci udało mi się otworzyć, chociaż nie pamiętam jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 1. trzeba skoczyc z gorki na drzewo. Jest to bardzo denerwujace bo nie wychodzi ;-) 2. wchodzimy na dach i z dachu skaczemy na drzewo. Nie ma tam nic wartego uwagi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ale 1 drzewo jest na górce, zaraz obok anomalia i parów, a to drugie jest przy murze. No nie wiem.A że nic nie ciekawego, to nie o to chodzi, wkurza mnie po prostu, że nie mogę wejść :mrgreen: -prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No to moze jakos inaczej trzeba na to 1 ale na 2 napewno da sie tylko z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 W Agropromie jest jeszcze jeden schowek na drzewie, koło bramy, gdzie atakują Bandyci, ale tam jest łatwo się dostać po rurach. Mi sprawiały kłopot, tylko te dwa, a może ktoś ma podobne problemy ze schowkami?Piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No ja tak samo miałem problem z tym 1, pół godziny skakałem wkoło drzewa jak pies któremu chce się a nie może i nie dałem rady, a tego 2 schowka to chyba nie miałem wskazanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Drugi schowek w Agropromie -na drzewie- , to za bazą Stalkerów.Schowki pokazują się losowo po przeszukaniu ciał, więc na to nie mamy wpływu. Postaram się dodać mapkę.Tam znalazłem 200 pocisków do rkm.Źółty kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeżeli to mowa o tym do którego się idzie po rurach to tam byłem, ale ten z drzewem to nadal zagdaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Próbowałem ten plecak zestrzelić, obrzucałem granatami i nic. [ Dodano: 2008-12-18, 20:12 ] No to moze jakos inaczej trzeba na to 1 ale na 2 napewno da sie tylko z dachu. Czy uda się tam wskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @Fiedia Cezar Grafik już nie ma, ale myślę że o tą skrytkę na drzewie chodziło: www.youtube.com/watch?v=6-Vg8BgmVeA Oczywiście jest to CoC a nie CS ale metoda powinna zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi