danieldino Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Gra jest ju? w fazie Beta - Testów. Polecam gdy? sam ju? wydrukowa?em wszystko co mo?na by?o wydrukowa?. Bardzo fajna gra na wieczorki z kolegami. Ciekawe akcje i opisy postaci. Ogólnie ciekawie si? prezentuje ale musicie na to spojrze? Wy. Gratuluj? twórcom pomys?u. Mam nadziej? ?e t? gr? spotkamy kiedy? w sklepach. http://fantazm.pl/zona/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Haha! Zagra?bym sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Super gierka. 8) ?ci?gn?lem wszystkie plansze i karty tylko szkoda ?e drukarki nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thial Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tak szczerze to si? nie postarali ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 On nie oni. T? gr? robi jeden cz?owiek o ile mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 O lol, JEDEN?... Na pewno JEDNEN!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak. Jedna osoba Chocia? teraz gdy nie mam kontaktu to mog?o co? si? zmieni?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi