B-Side Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam. Mam problem ze zdobyciem przyczółku dla bandytów w kordonie. Zatrzymałem się na etapie "odeprzyj ataki wroga do przybycia pomocy"... Już w sumie 10 ich odparłem i nic... CO mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zainstaluj najnowsze patche - dzieje się tak w misjach dla wszystkich frakcji. Potem, odpieraj ich jak najwięcej możesz. Może być i 15 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-Side Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 1.504 nie starczy? Bo nie chce mi się od nowa grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przeczytaj "Zmiany w patchach" - potem wyciągaj wnioski. Najnowszy patch jest kompatybilny z sejwami z wersji 1.5.04. Nie wiem który raz już to piszę, ale 1.5.04 jest najbardziej zabugowanym patchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nie wiem który raz już to piszę, ale 1.5.04 jest najbardziej zabugowanym patchem Chyba taka nasza rola, podpowiadać w nieskończoność.Zainstaluj najnowsze patche F23 masz rację. Na forum są wszystkie łatki, zainstaluj i po kłopocie. Jeśli nie chce Ci się grać od początku , są zapisy. Grałem Bandytami poczytaj moje porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jak już skorzystasz ze wszystkich rad moich przedmówców to i tak czasem pozostanie Ci czekać na nadejście pomocy dość długo. Zdecydowanie nie za bardzo się kwapią twoi kumple do zajęcia danej lokacji ale za to widać ich na PDA jak idą więc możesz śledzić ich ruchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale czasami jest tak, że nawet jak już są w połowie drogi, to zawracają. Przynajmniej ja tak miałem, parę razy :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Oni nie zawracają raczej czasem na swojej drodze spotkają inny oddział niekoniecznie przyjazny i wtedy kończy się ich wędrówka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daemon 2000 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tak samo miałem z Wolnością zdobyłem drogę do Wysypiska i czekałem pól dnia ( prawdziwego dnia, nie w grze) Aż w końcu ktoś się pofatygował, żeby to zająć Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Również pozdrawiam, ale popracuj nad pisownią-fidi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi