LordDino Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 W związku z brakiem zakładki patche pisze tutaj. Zainstalowałem SoC i nie wiem jaki mam patch i mam pytanie czy tu też patchowanie jest ważne tak jak w CS. Bo jeżeli nie to nie będę sobie głowy zawracał, a jeżeli tak to czy również jest niby najlepszą opcja instalowanie patchów po kolei czy wystarczy ostatni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Instaluj wszystkie po kolei. By sprawdzić jaką masz wersję, zastosuj się do poniższych wskazówek: START->>Uruchom... Polecenie: regedit Ścieżka: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\GSC Game world\stalker-shoc Wpis: InstallVers Poza tym numerek patcha widnieje w menu głównym gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 no właśnie nie ma tego numerka jak by był to bym się nie pytał, może jeżeli nie instalowałem żadnego to po prostu nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie pokazuje Zastosuj się do poleceń Elvisa w ciemno, jeśli nie instalowałeś łatek, to menu powinno pokazywać numer 1.00.1, zaraz po wczytaniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A tiu niespodzianka, wg sprawdzania w rejestrze wyszło, że mam wersję 1.0000 no i mam teraz pewien problem ponieważ szukając na filefroncie znalazłem tylko 04 oraz 05 w wersji pl. Powinny być wszystkie w pl czy jak bo nie wiem co robić może gdzieś indziej szukać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ostatnio podawałem taką informację. Temat znajduje się TUTAJ. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi