smierc21 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam mam problem, ponieważ chciałem dodać "przełączniki" do stalkera coc ale gdy wchodzę w właściwości nie mam czegoś takiego jak element docelowy gdzie po końcówce .exe" dodaje się np. -dbg. Mam system Windows 10 liczę na szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Też mam W10, wszystko jest na miejscu: W oryginalnym pliku nic nie dopiszesz, musisz utworzyć skrót xrEngine.exe, znajdziesz go w głównym folderze moda, albo w katalogu bin. Nie pamiętam jak to jest w czystym CoC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi