Bojownik Monolitu Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Niedawno po tym jak zagrałem w Call of Chernobyl to się zastanowiłem nad Janowem. Jest tam Loki, Hawajczyk, Kostopraw (jeśli dobrze pamiętam bo z tym różnie jest : ) ), Traper, Wujek Jar i Aszot wprowadził się na miejsce Szlugi. I właśnie przypomniało mi się że był tam Szluga. Jeśli ktoś wie czemu zamiast Powinności jest Wolność. To pytanie tak zadaje bo porostu jestem ciekawy świata? Czy ktoś coś wie albo zna jakąś stronę z wytłumaczeniem lub coś takiego. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Teoretycznie akcja dzieje się po zewie prypeci, więc pewnie autorzy uznali, że Diektiariov wybrał wolność i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Z tego co wiem, to Szulga wybrał się do Prypeci (chyba to było wyjaśnione w Anomalii). Ale w podziemiach Prypeci ani w obydwu Prypeciach (Wschodnia i Centralna), nie został znaleziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojownik Monolitu Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dziękuje za Pomoc i wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi