Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zapraszam wszystkich którzy grali w Wiedźmina: Edycja Rozszerzona. Możemy porozmawiać o różnych problemach itd. Zapraszam: Zachajev :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja powiem tyle, że po instalacji Edycji Rozszerzonej kilkuminutowe wczytywanie lokacji ustało. A sama EK instalowała się kilka godzin. Dziwne, ale prawdziwe. Nawet w FAQ jest napisane, że istnieje taka "możliwość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ponieważ dużo zajmuje i jest bardzo rozbudowaną grą. Mi się tylko zacina podczas gry, ale gdy resetuje gre to wszystko jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mam już dawno zainstalowane i o dziwo bez długiego czasu, ale nie miałem jeszcze kiedy pograć. Zaszedłem, tylko na chwilę do więzienia, gdzie siedzi Jaskier, gra hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A czym się różnie Edycja Rozszerzona od normalnej wersji?? Bo mam dawno kupiony pakiet normalny i chciałbym wiedzieć co tracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wiedźmin Edycja Rozszerzona to zupełnie nowe wydanie gry, zawierające wszystkie dodatkowe elementy, poprawki oraz modyfikacje ulepszające grę min. 1. nowe animacje Geralta w scenach dialogowych, 2. poprawiona mimika twarzy, 3. poprawiony mechanizm walki, 4. przyspieszony czas ładowania o 80%, 5. nowa torba na składniki chemiczne - nowy inwentarz, 6. włączanie/wyłączanie opcji autosave, W pakiecie dostępne są materiały dodatkowe a w nich: 1. narzędzie to tworzenia własnych przygód, 2. dwie zupełnie nowe przygody, Kup Wiedźmin Update za 19 zł.,lub ściągnij z neta za free ten dodatek rozszerzający i masz już Edycję Rozszerzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 W tą 1 przygodę grałem jakoś z ich stronki ściągnąłem no i pewnie na głównej będzie też reszta. Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Prośba o pomoc!!! Szlag mnie trafia,zainstalowałem Edycję Rozszerzoną i pięknie,instalowała się niecały kwadrans,pięknie mi się gra na średnich-ot tak sobie,nie ustawiałem na wysokie,wszystko pięknie ,gitara;zaliczam pierwszą poważniejszą planszę,opuszczam Kaer Morhen.zaczyna się wczytywać lokacja Obrzeża Wyzimy i tu się zaczyna problem-wczytuje się i wczytuje i się nie doczytuje.Następuje brak odpowiedzi i nie pomaga zmiana napędów-mam 2 więc nie jest to ich wina.Zaktualizowałem do najnowszego fixa i to też nie pomogło(aktualna wersja 1.4.5. 1303).Ktoś może coś doradzić bo mnie k...ca bierze?Walnąłem pisemko do cdprojekt z opisem problemu i czekam na odp.,ale że mi się nie chce czekać to podbijam z pytaniem do kogoś kto w temacie jest biegły-sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ta cała edycja rozszerzona to ten dodatek który ma 900 mb?? Bo to ściągam jakby cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 A paczki językowe też mam zassać?? Nie wiem do czego mogą mi się przydać ale pisze żeby pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Pobierz paczkę językową PL. I od razu uprzedzam - gra musi być zarejestrowana (instalator sprawdza klucz seryjny). Ale i tak wystarczy podmienić pewien plik, by obejść te zabezpieczenie, czego nie będę opisywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jeżeli tym postem ostrzegałeś, że w przypadku posiadania pirata będzie problem to od razu uprzedzę, że mam oryginała w pięknym czarnym pudełeczku z milionem dodatków :-) ale dzięki za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudacre Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 mam pytanko, czy jak w menu wyboru nowej gry, wybieracie opcje nowe przygody, to wyświetla się Wam cokolwiek? [ Dodano: 2009-03-07, 16:44 ] jaasne Dino :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 U mnie normalnie rozpoczyna się nowa przygoda (okienko wczytywania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ale i tak wystarczy podmienić pewien plik, by obejść te zabezpieczenie, czego nie będę opisywał. Elvis bo dostaniesz ostrzeżenie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 U mnie idzie jak u Elvisa na początku gry masz wybór normalna albo inne tam klikasz i masz 2 nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudacre Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No tak, ale jeżeli chcemy zagrać w jakąś przygodę z edycji rozszerzonej, nie z podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A w edycji podstawowej były jakieś dodatkowe przygody?? Raczej nie więc nie wiem o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dodatkowe przygody są tylko w edycji rozszerzonej - "Cena neutralności" i "Efekt uboczny". Gry nie rozpoczynamy standardowo, a w określonym miejscu i mamy do przejścia tylko wątek dotyczący danej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 "Cena neutralności" Ten dodatek można było ściągnąć mając wersję podstawową z oficjalnej strony gry. Mankamentem był brak dźwięku w dialogach. Oczywiście zawiera go wersja rozszerzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Chyba w wersji pudełkowej masz je z automata, jeżeli ściągasz to z netu musisz sobie dograć te przygody. A znalazłem coś jeszcze inne przygody stworzone przez fanów choć szczerze 2 testowałem i szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Oficjalne przygody są bardzo słabe. Sprawdzę twórczość fanów, jak tylko kolega zwróci mi grę. Ale tutaj chyba i tak nie ma co się spodziewać lektora w dialogach. Jest podobnie jak z Gothiciem. Szkoda, bo zabawa byłaby przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To nawet nie chodzi o wykonanie bo bez dialogów mogłoby się obejść, ale pomysły są dość kiepski jakoś brak świeżości w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Niebawem pojawi się nowy patch 1.5 wraz z z grą w serii Platynowa Kolekcja,będzie on zawierał 5 nowych przygód.Premiera 26 czerwca a więcej szczegółów tutaj: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Wiedzmin_jeszcze_nie_umarl....-19918.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi