Fiedia Cezar Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ogłaszam prywatny konkurs trwający do końca marca 2009 roku, na najładniejszy, lub najbardziej interesujący screen z gry. Do konkursu jeden autor może przedstawić trzy prace. Można dawać screeny z każdej wersji, czyli podstawowej, lub z modami. Będziemy oceniać inwencję twórców, więc nie ma znaczenia na jakich ustawieniach gry, zrobicie prace. Powodzenia Jako pomysłodawca będę w jury i zastrzegam sobie dwa głosy. Naturalnie nie biorę udziału w konkursie :-D . W jury znajduje się też Elvis, Albert i Lorddino. Jako nagrodę oferuję grę komputerową Two Worlds - cRPG, którą prześlę na własny koszt, temu kto zwycięży. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Czy gra może być zmodyfikowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Czy gra może być zmodyfikowana? Ja mam wersję podstawową, kupioną w Media, ale oczywiście będzie bardzo fajnie dodać mody. Witam Elvis w jury :-D . Jeszcze jeden tylko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie, nie... Miałem na myśli, czy stalker może być zmodyfikowany na rzecz konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Oczywiście, że do konkursu można dać prace wersji zmodyfikowanych. Dziś, tak na gorąco to wymyśliłem i nie pomyślałem o szczegółach. Liczy się każda wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Potrzebuję jeszcze dwóch ochotników do jury, oczywiście nie mogą wystawiać prac. Ja sie zglaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja, że w tworzeniu różnych artystycznych cudów jestem dość leniwy i mało produktywny mogę się zgłosić jako juror. CV wraz z podaniem o ta posadę mogę przesłać meilem ehheeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 O ile Fiedia sie zgodzi, to mamy kompletny sklad do oceniania. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Widziałem, że rozmawiał o tym też z Elvisem więc może nie do końca takie stały i pewny ale Fiedia sobie wybierze kogo będzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cieszę się ze składu jury: Fiedia, Elvis, Albert,Lorddino. Rekrutacja zamknięta - czekamy na prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wiesz co, Fiedia? Aby zachęcić czytelników do konkursu, powinieneś zrobić artykuł do portalu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Moim zdaniem może to być troche nie fer dla użytkowników którzy mają słabsze sprzęty i nie będą mieli takich fajnych zachodów słońca czy też innych efektów. Np.: Ja http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lightbulb.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Grę możesz zmodyfikować i zachód słońca będziesz mieć nawet na ustawieniach statycznych. Niezbyt oryginalnym (i raczej niemożliwym do spełnienia) rozwiązaniem byłoby kupno wszystkim użytkownikom wypasionego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Moim zdaniem może to być troche nie fer Bez przesady, można błysnąć inwencją, nie będziemy oceniać pikselozy, tylko pomysł. Dawaj screeny i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dokładnie wg mnie czystość obrazu będzie słabo oceniana mocniej inwencja, a coś na ten temat mogę powiedzieć jestem w jury hiihhi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Na słabszych ustawieniach gra nie wygląda tak źle, wręcz dobrze. Liczy się pomysł - to, co uchwycisz. I naprawdę zachęcam do robienia screenów już teraz, z uwagi na to, że do wygrania jest gra Two Worlds (z multiplayerem?). U nas każdy ma szansę wygrać, wystarczy się wykazać pomysłowością i twórczością. Do zgarnięcia jest jeden egzemplarz, więc chyba warto poświęcić te kilka minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 że do wygrania jest gra Two Worlds (z multiplayerem?) Jest to wersja Royal Edition, zawiera mapę, talię kart z logo gry i pełną po polsku instrukcję. Oczywiście z trybem gry wieloosobowej. Wszystko w w dużym pudełku z ładną dziewczyną na wierzchu. Warto!!! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jedną pracę już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jak to, ja miałem w zamyśle aby użytkownicy, tutaj umieszczali posty z pracami. Wiesz większa aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jedną pracę już mam. Masz mozliwosc zamieszczenia jej na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Teraz wysłałem e-mail do użytkownika. Jeśli nie zamieści screena na forum w ciągu jednego dnia, to zrobię to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to zrobię to ja. Ale członkowie jury nie mogą umieszczać prac. edit Chyba, że jest pozwolenie od autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Miałem na myśli to, że zamieszę screena użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Miałem na myśli to, że zamieszę screena użytkownika. To w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinhead Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam. Screen zrobiony w spalonej wiosce na bagnach z wieży "widokowej" Obecnie nie mam zainstalowanego Stalkera i to jedyne ciekawe zdjęcie, jakie udało mi sie znaleźć w folderze ze screenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi