Naznaczony Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Witam mógłby mi ktoś "skombinować"albo podać na jakiej stronie znajduje się mapa zony bo znalazłem jedną ale na niej jest wszystko zaznaczone jak by ktoś mógł to tylko by zaznaczył mi Sidorowicza,Bar,radioaktywne miejsca,oraz siedliska potworów bym był za to bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Do SOC: http://www.webalice.it/requena/game/stalker/stalker_Map_Zone.htm i przy okzaji do CS: http://www.webalice.it/requena/game/stalkercs/stalkercs_map_zone.htm Licze na pochwale. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Licze na pochwale. ;-) Tak się chyba nie powinno pisać, tak jakbyś wymuszał pewne rzeczy choć nie wiem co to daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Daje punkcik do "pomogl". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 mapy mogą się przydać ale to jednak nie to samo co ja chciałem... Ale i tak dam ci ten "magiczny"punkcik pomocy za mapy oraz za to że mnie tylko poinformowałeś o tym temacie z alone in the dark a nie od razu władowałeś warna więc za to też ci się punkcik należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Dziekowac. :-D Chciales taka zwykla mape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Tak czystą tylko żeby był na niej zaznaczony sidorivicz radioaktywne miejsca i siedliska potworów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To raczej niewykonalne bo potwory przecież wędrują i nie można by ich zaznaczyć na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 poniekąd też prawda... to jak by była już ta mapa to bez potworów Duze litery i interpunkcja. - A115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Chłopie po cholerę Ci mapa,chcesz mieć wszystko podane na widelcu,gdzie tu znajdziesz przyjemność z gry? Cała przyjemność z gry to niespodziewane ataki potworów,wrogów,anomalii...nie idź na łatwiznę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja chyba wiem po co był zakładany ten temat, ale zostawię to dla siebie. Przecież Sidorowicz jest zaznaczony na mapie owszem nie nie jest podpisany Sid z wielka czerwona strzałka ale nie sposób go przeoczyć, a anomalie to jest takie stary sprawdzony sposób, piszczy ci detektor i jak rzucisz śrubę to robi się wyładowanie, na prawdę uwierz mi działa to zarąbiście i nie trzeba zrzucać gry do paska żeby zobaczyć mapę. same plusy ja w tym widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ale mi ta mapa nie jest potrzebna do grania,chciałem mieć ją czystą żeby sobie ważniejsze rzeczy dla mnie pozaznaczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Taką mapę możesz sobie własnoręcznie wydobyć z plików gry. Na forum jest odpowiedni poradnik. Mapa znajduje się w folderze: textures\ui\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Aha Dzięki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 le mi ta mapa nie jest potrzebna do grania,chciałem mieć ją czystą To drogi kolego zrób screen i zaznaczaj sobie wszystko :-D. Pozdrowienia ze Szczecina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Mapy ze znaczkami raczej nie znajdziesz, więc polecam TEN temat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi