Killer84 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Dodam, że dla mnie ta gierka to legenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 UFO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Incubator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hmmm.. Legenda? Nigdy tej gry nie widzialem :] Ja pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Legenda? Nie. Podpowiedź : jest to polska gra strategiczno - turowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja znam tą gre , pamiętam jak w nią (dawno) maniaczyłem z kuzynem , ale za cholere nie pamiętam nazwy , gore czy coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 gore czy coś takiego ? Blisko... Podpowiem, że jest to pierwsza część dość znanej serii, prawdopodobnie ten tytuł zna znakomita większość z Was. Następne części znacznie różniły się od pierwowzoru, były to raczej skradanki (i to jedne z najlepszych polskich gier tego typu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twister Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A powiesz jakiej firmy :lol: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italskyyy Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gorky 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Gorky 17 Tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italskyyy Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A to jaka gra? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi