Los Bobos Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Otó?, mam taki problem. Zdoby?em ten domek za mostem w Lima?sku i nie wiem co dalej. Jak id? do tego genera?a(nie pami?tam jak si? nazywa, chyba co? na L...) to on mi gada ?e jest chwila wolnego czasu i odpoczywaj?. Co mam robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Przejsc do nastpepnej lokacji tunelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Na ty?ach tego domu jest wyj?cie którym omija si? siatk? nie ?atwo w nie trafi? szczególnie po ciemku sam si? m?czy?em ale sprawd? w prawym tylnym rogu budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 dobra, ju? mam dzi?ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi