VooDoo Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mam problem w Limańsku. Chodzi o to że kiedy przejdę przez tą ścianę z gravi to nie mogę iść dalej. Coś mi blokuje jakaś niewidzialna ściana lub coś w tym stylu. możecie mi pomóc rozwiązać ten problem? Jezu co ze mną?! Nie ten dział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jezu co ze mną?! Nie ten dział... Dział dobry, tylko temat zmieniłem. Czy chodzi Ci o kule przenoszące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Chodzi mi o to że jak przechodzę przez ten pas to mam niewidzialną ścianę i dalej nie mogę iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może to po prostu koniec planszy, a ty masz iść w innym kierunku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tak. Tam jest dalsza część gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tak. Tam jest dalsza część gry. Rzuć screen, bo nie wiem o które miejsce Ci chodzi, nie słyszałem, żeby ktoś miał podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jednak miałem racje to jest koniec planszy. Tam gdzie stoisz minąłeś anomalię i jesteś w wysokim promieniowaniu. Jeżeli wcześniej staniesz twarzą do anomalii to po prawej masz taka bramę i wejście przez kratę taka pogiętą tamtędy masz iść dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Oo dzięki :] [ Dodano: Pią 27 Mar, 2009 ] Teraz mam kolejny problem w Limańsku. Chodzi o to że kiedy dochodzę do bąbli teleportacyjnych 9tych pierwszych) to nie wiem jak i gdzie iść dalej. Czy pomoże ktoś kto przeszedł CS'a? [ Dodano: Pią 27 Mar, 2009 ] Już nie trzeba ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi