krokietov Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Po otworzeniu dead air pojawia się tylko zdjecie które świadczy o tworzeniu dead air. Wcześniej mod się normalnie otworzył. Dajcie znać co się da z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Witam szanownego kolegę Pobrałem dzisiaj, zainstalowałem i uruchomiłem Dead Air. Wszystko wstało i pokazało się menu główne. Natomiast jeśli tobie nie startuje, to spróbuj usunąć wszystko i zainstaluj od nowa, powinno pomóc. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Duchol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi