Los Bobos Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Czy jest mod pozwalający wstąpić do jakiejś frakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Gdzieś o tym słyszałem ale chyba u nas nie ma tego patrzyłem i tez nie znalazłem. Nazywał się chyba Fraction war mode ale głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ten mod to Faction Change And Reset 1.1 - temat. Spolszczenie wykonane przeze mnie... 8-) Fraction war W tamtym modzie chodziło o wojny frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dzięki za pomoc. A temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi