Los Bobos Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Przeszedłem wczoraj Czyste niebo, ale nie rozumiem zakończenia. Jak załatwiłem Stierloka to było pokazane jak się obudziłem w jakimś pomieszczeniu gdzie leżało bardzo dużo ludzi i przed każdy był telewizor pokazujący jakieś obraz. I na tym koniec. Może mi ktoś wytłumaczyć to zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Po emisji Strielok został wcielony do programu Świadomość Z i jako Naznaczony powrócił do Zony w Trupiarce (ciężarówka z intra SoC). Aha i nie wiadomo co stało się ze Szramą (to jego oczami widzimy zakończenie). Ogólnie twórcy nie popisali się moim zdaniem z tą kwestią, jest mało skomplikowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Może byś napisał spoiler co? Ja jeszcze gry nie przeszedłem. Arghh! Nie było tu zaglądać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A co to jest właściwie ta Świadomość Z_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jest to projekt fanatyków z Zony, czyli monoliciarzy. Chcą oni przejąć całkowitą kontrolę nad Zoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Jest to gdzieś dogłębniej opisane? :lol: A w SOC chodzimy Stierlokiem czy Naznaczonym w końcu bo nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Naznaczony=Sterlok SPOILER W SoC masz pod koniec gry wszystko wyjaśnione bo gadasz z jednym z gości z projektu Z. ES - Weż coś zrób z BB kodem bo nie działa. Działa. Tekst bierzesz w tagi - Elvis Scatter OK tak zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Na temat Świadomości Z słyszałem wiele odpowiedzi, np że ona steruje emisjami, a tak naprawdę jest to projekt, który stara się zakończyć powiększanie zony, ale też nie chce aby ona zniknęła. Centrum zony jest dobrym miejscem, ponieważ znajduję się blisko monolitu, który powoduje rozrastanie się zony, i tu jest jeden szczegół, połowa monoliciarzy nie wie nawet o istnieniu Świadomości Z, bo nie mieli do niej dostępu (wielu z nich nie było w samym centrum bo ich baza znajduję się kilometr od centrum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dzięki. A tak na marginesie, gram od nowa z Random modem. Bardzo umila rozgrywkę i naprawdę warto na nim zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 gram od nowa z Random modem. Cieszę się, ponieważ jest to jeden z najlepszych modów. Umila rozgrywkę i poprawia wiele niedoróbek autorskich. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak nie najlepszy do Czystego Nieba :-D [ Dodano: Sob 04 Kwi, 2009 ] Czyli jak GSC robiło S.T.A.L.K.E.R.A. Shadow of Chernobyl to już myśleli żeby fabuła z następnej części się łączyła z tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
italskyyy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgadza się Los Bobos dlatego, że Clear Sky jest prequelem SoCa. To tak jakbyś chciał napić herbaty nie wlewając jej do szklanki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 OCZYWIŚCIE UWAGA SPOILER!!! Jak to nie wiadomo co się stało ze Szramą? Przecież Szrama to ten koleś z intra w Cieniu Czarnobyla, który w ciężarówce ma taką rozwaloną twarz. Przyjrzyjcie się jaki ma emblemat na ubraniu. W tej ciężarówce jechali chyba właśnie również stalkerzy z Czystego Nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Mnie raczej zastanawia czemu ten piorun walną akurat w ciężarówkę... Czyżby Zona się wkurzyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To ma akurat małe znaczenie. Przy dużej burzy o takie coś jest nietrudno. Striełok i Szrama są braćmi, to najemnicy przewożeni w tej samej ciężarówce, jak to stwierdził kolega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jedyny duży metalowy obiekt w okolicy, który zadziałał jak piorunochron, albo siła wyższa sam wybieraj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Skąd ten pomysł, że Striełok i Szrama to bracia? Dość uważnie śledziłem rozgrywkę w obu częściach i nie wpadłbym na to. Dziwi mnie poza tym jedna rzecz, dlaczego najemnicy w SoC są do wszystkich (chyba bodajże poza Wolnością) nastawieni wrogo, a w CS są neutralni w zasadzie chyba do wszystkich frakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Skąd ten pomysł, że Striełok i Szrama to bracia? Przez przypadek zagadałem na końcu gry do Striełoka - obrazki obu postaci były identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Albo twórcy celowo zrobili dwa te same obrazki(żeby gracze się zastanawiali), albo to kolejny bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 obrazki obu postaci były identyczne. To raczej bug, ponieważ Striełok to Naznaczony, a w SoC ma już całkowicie inny obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Strielok i Szrama to bracia? Z całym szacunkiem, ale to stwierdzenie jest po prostu głupie. Gdyby Strielok był bratem Szramy, ten na pewno by wiedział kogo ściga, i raczej byśmy nie utrudniali Strielokowi dotarcia do centrum. Obrazki są takie same, ale co z tego? W grze nie powinniśmy mieć oficjalnie możliwości rozmowy z nim. Elvis, jak tego dokonałeś? Też chcę spróbować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dlaczego miałby mu nie przeszkadzać jak w sprawę wkładała łapki Świadomość Z, to mogli nawet nie wiedzieć, że są braćmi tak jak Strielok nie wiedział tego co się dowiedział na końcu (nie piszę żeby końca gry nie podać może ktoś nie wie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Gdyby Strielok był bratem Szramy, ten na pewno by wiedział kogo ściga Można przypuścić, że jest to błąd w grze. W grze nie powinniśmy mieć oficjalnie możliwości rozmowy z nim. Elvis, jak tego dokonałeś? Prawdopodobnie tak jak wyżej. Musimy zniszczyć ochronę psioniczną Striełoka, ale zamiast go gonić, należy z nim potem porozmawiać (grałem na wersji 1.5.04). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Każdy ma swoje zdanie, a ja twierdze że to zupełnie nieprawda;) To że mieli takie same zdjęcia nic nie znaczy. Ale myślcie co chcecie. Świadomość Z co tu ma do rzeczy? Przecież ani Szrama, ani Strielok od urodzenia w Zonie nie żyli;) Znali by się wcześniej raczej jako bracia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Znali by się wcześniej raczej jako bracia... Coś na rzeczy - zawsze piszę, tylko interpretujemy grę. Może się nakładać na fabułę kilka myśli scenarzystów i producentów. Potem My - myślimy co i jak, ale naprawdę, nie znamy produktu końcowego. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi