Killer84 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mam taki problem - zostały w mojej grze zastrzelone dwie ważne postacie, które na dodatek się nie respawnują (chodzi konkretnie o handlarza stalkerów w Agropromie i o Pustelnika). Da radę jakoś ich ożywić (może coś pomajstrować w plikach)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 które na dodatek się nie respawnują Są to postacie unikalne, dlatego nigdy się nie zrespawnują. Da radę jakoś ich ożywić Niestety, ale nie ma takiej możliwości. (może coś pomajstrować w plikach) Teraz już jest za późno, wszystko jest zapisane w sejwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja tez miałem taki problem z samych handlarzem leżał on potem na swojej ladzie do końca gry trzeba po prostu uważać na napady Bandytów, może masz jakiś autosave z momentu w którym żyją?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pisałem o tym w innym temacie, Bandyci mogą zabić Pustelnika granatami w walce ze Stalkerami, a handlarza nawet przez okno. Trzeba wykonać zadanie - zabij Bandytów na wzgórzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie wiedziałem o tym. Mnie Bandziory naprawdę zaskoczyli, ponieważ w tym momencie wykonywałem misję dla Pustelnika, wracam i jest kicha, Pustelnik i Handlarz nie żyją. PS. Od kogo dostaje się tą misję? Trzeba być we frakcji Neutralnych Stalkerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Po wykonanym zadaniu tez potrafią trzasnąć tych ludzików. W tych ich napadach co chwilę jak ich jest za dużo to obrońcy sobie nie radzą, wtedy wystarczy, że jeden stanie koło mury przy silosach i po handlarzu. Nawet jak masz ten quest z nimi na wzgórzu ukończony. A zadania chyba daje szef Stalkerów razem z : rozwal Bandytów w kryjówce i Zlikwiduj mutanty przy dziurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 rozwal Bandytów w kryjówce i Zlikwiduj mutanty przy dziurze. Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Z tego co pamietam jakis patch nie pozwalal zginac waznym postaciom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Z tego co pamietam jakis patch nie pozwalal zginac waznym postaciom. Nie ważne jaki patch, trzeba grać na najnowszych, aby gra chodziła w dużych detalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Detale nie mają nic do rzeczy, a w kwestii tego patcha, to chyba był jakiś fanowski fix. Wiem, bo sam go kiedyś widziałem, ale nie mogę go jakoś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Detale nie mają nic do rzeczy, Masz rację, chodziło mi, o użycie najnowszych patchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi