Owitz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. Udało się i skonczyłem nowego koncepta. ,,Cold Autumn Morning'' przedstawia jak nazwa wskazuje jesienny chłodny poranek gdzieś w Zonie. Miłego oglądania i komentowania. Pozdrawiam. Aha żeby nie było nieporozumień to jest od A do Z malowane w photoshopie nie zadne tam manipualcje zdjeć , skrinów itp. Bo takiej loakcji w grze NIE MA !!! LINK : http://pietrekm.deviantart.com/art/Cold-Autumn-Morning-120328115 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Concept-art jeszcze ładniejszy niż poprzedni i właśnie znalazł się na moim pulpicie jako ozdobna tapeta. Nadawałbyś się na rysownika do gier... Widać, weny twórczej Ci nie brakuje - trzymaj tak dalej i pamiętaj też o tym, co napisałem w poprzednim temacie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Super! tylko gwiazda wyglada z lekka dziwnie na tej bramie. Masz talent. Powinienes robic grafike do gier. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Naprawdę masz talent. Ja w photoshopie nawet sepii nie umiałem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Gwiazdę wystarczy zrobić lekko podrdzewiała i będzie bardziej realna ta jakaś nowa. Ale talent kolego masz tego nie można Ci odmówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 tylko gwiazda wyglada z lekka dziwnie na tej bramie No tak, mogłaby być koloru bramy i już wyglądałaby lepiej. Nie jestem pewien, ale czy cień rzucony przez bramę nie powinien być umiejscowiony odwrotnie (na lewą stronę)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Thx za pozytywną energię. Ten koncept w rozdziałce gdzieś 4000x3000 wyglada 10 razy lepiej jest masa szczegółów np tabliczki ostrzegawcze, namęczyłem się z detalami a rozdziałka 1280 i tak wsio zezarła heheeheh. Pozdro dla ekipy. [ Dodano: Pią 24 Kwi, 2009 ] Co do gwiazdy to taki relikt postkomuszy a cienie są zgodne z kierunkiem padania światła . [ Dodano: Pią 24 Kwi, 2009 ] Dobra rozgwiazda poprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Masz mozliwos wrzucenia w rozdzialce 4000x3000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dobra rozgwiazda poprawiona. Teraz pasuje idealnie 8-) Masz mozliwos wrzucenia w rozdzialce 4000x3000? Też się pod tym podpisuję, ale i w obecnej rozdzielczości concept-art wygląda dobrze i ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hehe nie mam jak bo zajmuje bardzo dużo miejsca ale jak bede miał zcas to powrzucam jakieś fragmenty ze szczegołami na fotosik.pl albo gdziekowliek. Pozdro zmykam bo bede miał pzrechlapane heheheeh u ,,zony'' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Genialny koncept, widać masz talent. Ale to miejsce mogłoby się znajdować gdziekolwiek w Rosji, ale do zony też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fajnie ci to wychodzi, ja w Photoshopie nawet miałem problemy ze zrobieniem sygnatury :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Moj avek jest robiony w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ale "Twój awatarek", to tylko dodany napis, ramka i wycięty kawałek tapetki... To, to chyba każdy zrobić umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie każdy, ja niestety nie umiem choć kilka rzeczy potrafię zrobić to jakoś dla mnie za trudne. Dlatego Albert albo jego kolega już dokładnie nie pamiętam stworzyli mój za co wdzięczny jestem ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Drobiazg. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi