Ledgic Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Gram na modzie dead air+ hybrid 1.1 W opcjach mam włączone pokazywanie oddziałów w PDA, a w grze włączając mapę jest pusto. Widziałem na YT filmiki i tam pokazywało. Coś trzeba zrobić jeszcze aby były widoczne oddziały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Zresetuj ustawienia, jeżeli nie działa to nic nie poradzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledgic Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) @Lolo dziękuję za podpowiedź, niestety nie podziałało. Po dniu zabawy doszedłem do tego. Otóż instalowałem hybrid remake 1.1 z pierwszego postu https://stalkerteam.pl/topic/11458-dead-air- hybrid-remake / oddziały nie widoczne na mapie, a opcje w grze wyglądały tak: Później zainstalowałem wersje 1.0 hybrid PL, fix do tego i wersje 1.1 hybrid (z linku wyżej) i w opcjach gry doszły nowe funkcje: i teraz oddziały widoczne są ale jest dużo błędów i często wywala ;[ zauważyłem, że w wersji hybrid remake 1.1 brakuje w folderze "scripts" pliku "squad_smart.script" po wklejeniu ze starszej wersji i podmianie w folderze "config" pliku axr_options.ltx" w opcjach gry pojawiły się brakujące funkcje, ale podpisy oddziałów nie działają i nie wiem jak to naprawić Edytowane 14 Lipca 2021 przez Ledgic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi