Wulv Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Czy na Pchlim targu są jacyś handlarze poza tym detalistą, który ma tylko amunicję? On wspomina coś o interesach po zmroku, ale nigdy w nocy nie spotkałem tam nikogo poza nim i stalkerami z typową gadką, ale raz za dnia spotkałem kolesia, który mówił, żebym przeszedł po zmroku, niestety zmroku nie dożył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Jest jeden stalker co przesypia dnie koło ogniska na ziemi-on handluje w nocy i ma trochę lepszy towar niż jego kolega po fachu na górze.Przyjdź do niego ok. północy i powinien być uchwytny, mimo że zginął (jak nie on to jego sobowtór). Ja w każdym razie miałem z nim kontakt,ale żeby towar był rewelacyjny tobym nie powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Tu racja ale chociaż kupuje od ciebie sprzęt i masz trochę luźniej i jak dobrze pamiętam to on ma ammo do snajperek wiec dla tego można do niego zachodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi