bas001 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Screeny: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32900&r=top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 5 screen od końca. Te jego ruchy od razu na myśl przynoszą mi G2. To tak: Grafika: jakaś taka nie zbyt Interface: po co aż tyle tych wskaźników. Mi by wystarczył 1 może 2. Otoczenie: zaciekawiło mnie ale grafika znowu odrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 O Jezu!!! Co oni zrobili z interfejsem? Czwórka miała podobno być w klimacie pierwszych części, a to przypomina Two Worlds, a nie Gothica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Coś mi się wydaje, że seria Gothic skończyła się na części trzeciej wersji podstawowej. Oj ja nawet nie wiem czy kupię tą część chyba, że jakieś demo mnie zaciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dokładnie, serię Gothic można uznać już za zamkniętą, może być już tylko gorzej :P Jedyną nadzieją na godną kontynuację (przynajmniej duchową) jest Risen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ja tam lubie tylko "jedynke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Na grafikę nie ma co narzekać, bo wcale nie jest tak źle. Poza tym screeny są małe, ale i tak więcej się spodziewałem. Mam tylko nadzieję, że to co pokazane jest na screenach sprzed roku nadal jest aktualne. W interfejsie nawalili sporo rzeczy, co nie oznacza, że zbędnych - wręcz przeciwnie, ale chyba nikt by nie chciał, żeby nowy Gothic wyglądał jak Need for Speed. EDIT: Nowe screeny z tegorocznych targów E3: media.pc.ign.com rpgamer.com worldofgothic.com Nie obyło się bez gameplaya: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Muszę przyznać, że na filmie wygląda to znacznie lepiej niż na tych starych screenach, ale nadal bardziej mi to przypomina Two Worlds... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A mi się podoba nie wiem dlaczego może, że jestem fanem ale mi się chyba zaczęło chcieć pykać w poprzednie części. I walić po bańkach orków heheeheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Uwaga ! Już nie długo wyjdzie nowy patch do Mrocznych Tajemnic wraz z polskim dubbingiem. Mroczne Tajemnice to chyba najlepszy mod do Gothica I. Czytajcie i oglądajcie: http://poziomkaz.pl/news/616 Może jakość dubbingu nie zachwyca, ale lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Codziennie wchodzę na oficjalną stronę twórców, by sprawdzić, czy są jakieś nowinki odnośnie dubbingu. Ostatnio miał być w trakcie wakacji i jeszcze kilka razy wcześniej. Choć jeśli wyszedł gameplay, to twórcy pewnie są już w fazie końcowej. Z tego co wiadomo, dubbing ma być w tym roku, a do końca 2009 jest jeszcze półtora miesiąca. Ale już nie mogę się doczekać. Podobnież ma być zwiększony poziom trudności - to właśnie mi się nie podoba. W wersji 1.3 był doskonale wyważony. Dubbing jest skończony i wyjdzie w postaci patcha, poprawiającego stare błędy i dodającego nowe miejscówki, bronie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi