OldMan Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Nie wiem czy grasz ze spolszczeniem, ale brakuje Ci pliku string_table_includes.xml w folderze gamedata\config\text\rus Taki plik jest w paczce ze spolszczeniem do moda w pierwszym poście z tym, że jest w folderze gamedata\config\text\pol Może, spróbuj go skopiować do folderu rus Na wszelki plik dodałem do załącznika: string_table_includes.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Wick Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Tak gram ze spolszczeniem z tym, że zawsze najpierw odpalałem moda, żeby sprawdzić czy działa a dopiero potem spolszczałem. W każdym razie pobrałem spolszczenie i już działa. Dzięki wielkie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 6 godzin temu, John Wick napisał(a): ... zawsze najpierw odpalałem moda, żeby sprawdzić czy działa a dopiero potem spolszczałem... To już wiesz, że trzeba instalować wszystko do końca, a potem sprawdzać Dopiero zaczynasz działać na naszym forum, więc taka wskazówka na przyszłość. Podałeś w swoim poście zrzut ekranu z błędem. Lepiej (i tak jest przyjęte) podawać błąd jako wycinek pliku log. Znajdziesz go w głównym katalogu gry w ścieżce \savedata\logs Taki przykład: i w poście o błędzie podajesz tylko to co jest zaznaczone na niebiesko: Dodatkowo, żeby katalog savedata był widoczny w głównym katalogu gry to w pliku fsgame.ltx (też jest w głównym katalogu) jeden wiersz musi wyglądać tak: Z zasady tam jest true, ale domyślnie same podstawki gier takie jak: SoC, CS czy CoP mają w tym wierszu (w tym pliku) wartość false, i gra robi zapisy w dokumentach na dysku C: Więc jeśli w głównym katalogu gry nie ma katalogu savedata, to już będziesz wiedział jak to zmienić Szczodrej Zony STALKERZE ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi