LordDino Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Koledzy mam pytanie, prośbę o radę. Do chwili obecnej w moim aparacie używam akumulatorków firmy Energizer i właśnie zbliża się wielkimi krokami ich koniec po prostu nie trzymają już zupełnie. Mam pytanko może używa ktoś jakiś dobrych albo słyszał który producent w tej chwili rządzi w tym segmencie. Bo jak już bym wydawał kaskę to nie chciałbym wydać na byle g... A powiem, że te moje Energizery przez jakieś 3 lata ładnie się sprawowały nie mam zażaleń. Więc może odnowie znajomość ale czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja w swojej armacie ( Canon PowerShot S5IS ) mam Duracell'e i dobrze się sprawują. Nie mam innych wiec nie mam punktu odniesienia ale te chyba są dobre. Jednak nie sugeruj się mną bo szczerze mówiąc to nie znam się na bateriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi