Owitz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam wszystkich. Dla tych , którzy już nie mogą się doczekać dodatku ,przedstawiam mój concept-art do ,,Call to Pripyat'' mojego autorstwa. http://pietrekm.deviantart.com/art/Anomally-124779588 Oceńta i skomentujta. Pozdrawiam serdecznie społecznosć. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak na razie najlepszy concept-art z całej trójki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owitz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 hehe thx :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja bym powiedział, że ten z generatorem, czy coś w tym stylu jest lepszy, ale ten też bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Chyba najlepiej wykonany, ale nie najlepszy. Wole ten z brama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Interesujący ale brama jednak była wg. mnie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ten Stalker koło anomalii nadaje fajny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja chciałbym mieć taki talent :P a można takie cos w gimpie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 To ie tylko talent wyobraźnia też się przydaje :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi