Provokator Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wrzucajcie tutaj swoje zdjęcia. Oto ja :P : Tylko się nie śmiejcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie aktualne, może sprzed dwóch tygodni, ale słuchawki stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tak jakoś sprzed roku ja ogólnie mam mało fotek bo ciągłe sam robię zdjęcia i zawsze nie zdążę wskoczyć w robione hihihihi. A to w robocie jak coś :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No cóż , to ja. Zdjęcie nie najnowsze ale innego nie znalazłem w zakątkach dysku twardego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shock Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jestem nowy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Cześć. Widzę, że kolega też lubi takie klimaty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shock Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 No pewnie.Ale chciałbym się wybrać gdzieś na jakiś "zlot" fanów albo larp.Oczywiście nie za daleko i w okolicach Bydgoszczy. S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl jest najbardziej klimatyczny. Tylko minusem Gry (według mnie) nie dopracowali Gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi