Los Bobos Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Wie ktoś może jak zrobić takie zdjęcie: Zdjęcie tutaj! To jest zdjęcie mojego brata. Zrobił to jego kolega, a ja nie mam z nim kontaktu. Jeśli by się dało to zrobić w Adobe Photoshop CS3 to SUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Musisz w jakimś programie do przeglądania grafik (Ja używam IrvanView) znaleźć w opcjach obrazu "Zmniejsz głębie koloru" albo "Zmień głębie kolorów" i zmienić na 2 kolory (czerń i biel). Niestety nie mam Adobe Photoshop CS3, więc nie wiem jak to tam wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 W Photoshopie: Wejdź w zakładkę Filtr->>Szkic->>Stempel i dostosuj ustawienia według własnych potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dzięki Elvis. Wulv też pomógł. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi