The Iceman Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tutaj możemy pochwalić się swoimi pracami graficznymi. Moje prace stworzyłem w Photoshopie. Prosiłbym o subiektywną ocenę. Poniżej przedstawiam miniaturki (kliknij na dowolną, by ją powiększyć). Logo bandy Penner's Organization w grze Menelgame.pl Logo dla forum www.jantar.p2a.pl Logo dla serwisu www.unrealtournament.tnb.pl Niebawem będzie więcej logotypów. Jeśli komuś będzie potrzebna jakaś grafika, to piszcie tutaj, a ja ocenię, czy będę w stanie ją wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Szczerze powiedziawszy masz do tego dryg i idzie ci to świetnie. Prace wręcz świetne, serdeczne dzięki za logo :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Dawno nie odświeżałem tematu. Logo dla serwisu Wang Fou Restaurant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Szczerze powiedziawszy, to ten na forum jantar beznadziejne, reszta całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Szczerze powiedziawszy, to ten na forum jantar beznadziejne, reszta całkiem całkiem. To mnie zabolało :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Szczerze powiedziawszy, to ten na forum jantar beznadziejne, reszta całkiem całkiem. Ciekawe. Nie każdemu musi się podobać, ale według mnie pasuje do forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Logo dla serwisu Wang Fou Restaurant Znam tą stronkę i logo tam jest zmieniane jak bielizna i teraz już go nie ma. Ale ogólnie fajnie wyszło, pozostałe też, tylko logo UT jest takie nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No fakt, logo UT robiłem na szybko. Dwa przejścia, emblemat i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Raz na jakiś czas robię sobie tapetke na pulpit w rozdzielczości 1440x900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mozesz mi zrobic taka jak ta pierwsza w 1280x1024? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wystarczyło kilka ruchów w PhotoFiltre: Kwestia 20 sekund :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi