Zgredzik1345 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Jak wchodze do wody i tym podobne pokazują mi się takie efekty ale nie mam pojęcia co pokazują. Gram na Anomaly 1.5.1 i TAZ Armed Zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @Zgredzik1345 1) Na pewno nic poza TAZem 3.0 nie instalowałeś? 2) Wrzucałeś wszystkie ważne fixy i patche? 3) Na jakim renderze grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Mam wszystkie patche. Nic poza TAZem. A render mam DirectX 9 (R2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @Zgredzik1345 Tak dla pewności pokażę co potrzeba zainstalować żeby było okej: The Armed Zone 3.0 The Armed Zone 3.0 Patch 2 10 mk1 Oczywiście zakładam, że wrzuciłeś to co ja wyżej pokazałem. No to jeżeli tak - to nie wiem co może być przyczyną. Zalecam od nowa zainstalować Anomaly 1.5.1 i potem The Armed Zone 3.0, może coś zepsułeś w czasie instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzik1345 Opublikowano 18 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) No zrobiłem tak jak pokazane wyżej spróbuje od nowa zainstalować może się naprawi. Dzięki za pomoc Edit. Problemem był jeden z extra addonów z TAZa możliwe że Clean UI Mod albo TAZ3.0 hud zakładam że to drugie Edytowane 18 Września 2022 przez Zgredzik1345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @Zgredzik1345 A to akurat te Extra Addony nie powinno się wrzucać. Nie działają w ogóle : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi