The Iceman Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Lockerz.com to serwis, dzięki któremu możemy wymieniać punkty na nagrody tj. gry i przedmioty elektroniczne typu iPod, konsola Xbox 360 czy nawet telewizor LCD. Punkty dostajemy za: Codzienne logowanie - 2 PTZ Odpowiedź na pytanie dnia - do 10 PTZ Granie w gry - do 40 PTZ za grę (jednorazowo) Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie Żeby się zarejestrować, należy dostać zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Elvis, ja poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 19 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Zaproszenie zostało wysłane na Twój adres e-mail, który podałeś podczas rejestracji na forum. Na chwilę obecną pozostało już tylko 19 zaproszeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dzięki za zappa. Elvis, dodaj do tego 20 ;] Oni uzupełniają te nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50Cent Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja znam tą stronę :-) Ona działa, bo kilka dni temu przysłali mi koszulkę by ją sprawdzić. W opcjach ustawcie rozmiar M, L itd! Z tym że przesyłka kosztuje 20 punktów. Teraz właśnie jak sprawdzałem to nie ma już paru rzeczy np. konsoli :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Elvis mógłbyś mi też wysłać zaproszenie? Mój e-mail: xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Zaproszenie wysłałem, dla bezpieczeństwa ocenzurowałem e-mail podany w poście. Najlepiej wysyłajcie mi go na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Mam tam konto i 240 punktów na nim. Teraz za przesyłkę nie odbierają punktów, ale jest myk z cłem jak zwykle. Zamówiłem pendrive 1GB, ale wciąż czekam na nowe uzupełnienie. Znając życie znowu nie zdążę zamówić więcej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ja rowniez zalozylem sobie tam konto jednak wszystkie rzeczy sa niedostepne. Przesylka do polski [z tego co wiem] kosztuje 20ptz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Aktualnie nie dysponuję już zaproszeniami na Lockerz.com. Powstał za to polski odpowiednik tego serwisu - TakeAGift.pl. Jaki będzie, o tym przekonamy się już wkrótce. Tymczasem zapraszam do rejestracji pod tym adresem http://www.takeagift.pl/24535/polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Te wszystkie strony to sciema, klikac mozna w nieskonczonosc, a i tak wszystko jest niedostepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Mylisz się! Oznacza to, że przedmioty nie są już dostępne. W ciągu roku jest kilka re-stocków. Ostatni był w listopadzie - i wtedy można było wymienić swoje punkty na nagrody. Wiadomo, że taki re-stock nie trwa zbyt długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi