Najemnik32 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Jest to paczka screenów z CoP mojej roboty, do obejrzenia jest ok 78 screenów najpierw na wysokich detalach, potem na średnich (CoP nie jest aż tak zooptymalizowane, jak to mówili). Za jakiś czas dojdzie kolejna paczka. http://odsiebie.com/pokaz/5961912---e02b.html Sorki, że na odsiebie, ale jedyny hosting jaki mi ostatnio działa (nawet na rapidzie nie lubią wrednych weteranów ) Pozdro: najemnik32 Mały bonus: kalendarz na Październik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Screeny są boskie ! Na nich już widać klimat tej gierki. Nie mogę się doczekać premiery i nowego kompa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DustEater Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 też nie mogę się doczekać Coś ten kalendarzyk kiepsko bo za ciemny jest W dodatku specjalnie kompa wymieniam na: AMD Phenom II X4 955 Quad-Core Gigabyte MA790XT-UD4P A-Data 4GB (2x2GB) 1600MHz CL8 Extreme Edition Chieftec 650W [CFT-650-14CS] cable management Radeon hd5850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Temat przenoszę do odpowiedniego działu. Swoją drogą, fajne screeny. Tylko uwaga dla tych, którzy nie ukończyli jeszcze gry bądź w nią nie grali - w paczce są screeny ze wszystkich lokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi