IceMen Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 procesor: Intel Pentium 4 3.06GHz karta graficzna: Nvidia GeForce 7300 GT RAM: 1 Gb będzie mi działać, chociaż na minimalnych? czyste niebo działa mi gorzej niż cień czarnobyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Z tego co słyszałem silnik gry jest zoptymalizowany, mi CN idzie na wysokich detalach, ale CoP bez przycinki idzie mi na średnich, z przycinkami (rzadkimi) idzie mi na wysokich, sądząc po twoim sprzęcie powinno ci pójść nawet na średnich, ale ze statycznym oświetleniem, albo na minimalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 CoP spokojnie będzie działał na Twoim sprzęcie. Oscyluję między minimalnymi bądź średnimi ustawieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 CoP spokojnie będzie działał na Twoim sprzęcie. Oscyluję między minimalnymi bądź średnimi ustawieniami. Elvis, szczerze powiedziawszy napisałem to samo [ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Czw 08 Paź, 2009 ] Niektórzy oczekują odpowiedzi "ekspertów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 To dobrze, że Elvis ma z tego doktorat więc ekspert się wypowiedział :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To dobrze, że Elvis ma z tego doktorat więc ekspert się wypowiedział Dlatego napisałem w cudzysłowiu. Ja grałem na takim sprzęcie: GeForce NVIDIA 6200 128 MB Intel Celeron 2.80 GHz / 2.68 GHz 512 RAM Można powiedzieć, że sprzęt z 2004 roku i CoP chodzi u mnie na najniższej konfiguracji, tylko czasami lekko się przycina. Kolega ma o niebo lepszy komputer ode mnie, więc czemu ma mu nie pójść (choć karta graficzna nie jest zbyt wystarczalna)? W styczniu będzie nowy sprzęt, więc sobie pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi