LordDino Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak zdobyć dekoder w Prypeci żeby w elektrowni otworzyć drzwi do zakończeń ze Świadomością. Zawsze wrzucałem w drzwi działko Gaussa i się otwierało ale chciałbym to zrobić poprawnie jak Bozia kazała. A grę przechodziłem już tyle razy, a normalnym sposobem nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jest w hotelu w Prypeci,namiar daje doktor w siedzibie Strieloka w podziemiach Agropromu...na niego z kolei namiar daje Przewodnik w Kordonie,po wyjściu z podziemi Jantaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Kurcze to chyba już za późno jak jestem w Prypeci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jest to część fabuły, więc trochę dziwne, że ominąłeś. Wczytaj zapis przed Prypecią, i cofnij się, może Ci się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Zależy na jakim modzie grasz,spróbuj się cofnąć i zobacz zadania do wykonania...powinieneś tam mieć spotkanie z przewodnikiem do wykonania,albo cofnij sobie parę save-ów i wio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A właśnie lukałem i, że to jest główne zadanie to jeszcze jest teraz tylko cofnąć się pół gry i wio, że zacytuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenstein Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Musisz pogadać z Przewodnikiem w Kordonie (o ile pamiętam po laboratorium w Yantarze) i on każe ci zdobyć dekoder, który jest w Prypeci. Zresztą nie będę się rozpisywać. Tutaj masz filmik z jego lokalizacją - http://www.youtube.com/watch?v=KYDXSBPd5gs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zapomniałem napisać, że dałem radę, a już kiedyś tam byłem bo w Priboju były tam dokumenty potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi