aen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Robię quest dla naukowców nie wiem jak przez te kolumny przejść żeby do niej trafić za każdym razem trafiam w te same miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Przejdź przez wszystkie kolumny w kierunku drzwi tak jak na rysunku: Za każdym razem zostaniesz cofnięty,ale pomiędzy kolumnami otworzą się takie pseudo portale-firany z gwiazdkami...ja się otworzą w sumie 4 to później przejdziesz przez nie i otworzy się droga do Oazy...pamiętaj,tylko przez nie,nie pomiędzy wolnymi kolumnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehow Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Grałem już 2 razy. 1 razem nie oddałem Serca Oazy naukowcom. Za 2 dałem Serducho... I tu pytanie, oddadzą mi je kiedyś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja się spotkałem z innym rysunkiem http://img707.imageshack.us/i/xrengine200912122321150.jpg/ pojawiły mi sie 3 te niby portale ale miedzy innymi kolumnami, emisja mi zresetowała te portale i musiałem od nowa łazić :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehow Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ogólnie przejdź kilka razy między kolumnami, aż między czterema kolumnami będą sypać się gwiazdki. Wtedy przejdź między tymi czterema i dostaniesz się do oazy. Tylko nie dotykaj dziewic i gór złota :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dałem rade łaziłem aż miedzy kolumnami pojawiły się te 4 niby portale przeszedłem przez nie i znalazłem oazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zatek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Cóż, gdzie znajduję się ta Oaza? Szukam od dłuższego czasu i nie mogę jej znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaczynasz na stacji kolejowej na południu na końcu torów prawie. Trochę się kręcisz korytarzami i w końcu docierasz to wyżej opisanego miejsca i postępujesz jak koledzy napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi