shael Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam.Szukam moda który doda efekt maski znany choćby z OL do SoC i CS.Mam również pytanie czy istnieje coś takiego jak Stalker Complete tylko dla CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ogólnie trudno będzie Ci znaleźć cokolwiek do CS, a przyczyną tego jest mała ilość modów które powstały na tą grę mówię o dobrych nie jakiś małych pierdołkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shael Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A można to wyciągnąć jakoś z OL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ja tam się nie znam ale OL jest na SHoC a ty chcesz do CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shael Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nom chcę wyciągnąć z OL żeby i przerobić aby pasowało do CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Taki efekt maski był pierwotnie w AMK Modzie. Aktualnie nie mam zainstalowanego stalkera, ale zapewne należałoby grzebać w skryptach. Z takich dużych modów trudno jest wyciągnąć takie smaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shael Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Znalazłem maski wyciągnięte z jakiegoś moda do CoP ,można je jakoś przekonwertować do CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Gdzieś w skryptach moda powinny być ID kombinezonów, więc musisz zmienić je na te z CS (ID kombinezonów znajdziesz w gamedata/configs/misc/outfit.ltx). Będzie z tym dużo paprania, ponieważ w CS i CoP są różne kombinezony. Takie są tylko moje przypuszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shael Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zacząłem przekonwertowywać tego moda na CS myślę że przed nowym rokiem skończę ,a teraz mam pytanie czy do CS są mody na nowe bronie i lepsze tekstury starych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 są mody na nowe bronie Nie słyszałem... lepsze tekstury starych Jest ich mnóstwo, wystarczy poszukać na stalker.filefront.com. Tekstury z SoC wyglądają nieco inaczej niż te z CS - głównie chodzi tu o dodany śrut do tekstury dubeltówek i tłumik do karabinów i pistoletów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 shael napisał/a: są mody na nowe bronie Nie słyszałem... Z tego co pamietam w kilku modach byly dodatkowe bronie. Mozliwe ze w randomie ale nie jestem pewny i w OL 2.2. [ Komentarz dodany przez: The Iceman: Pią 25 Gru, 2009 ] OL to nie mod pod CS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja kiedys miałem na dysku takiego moda ale nie wiedziałem jak się go instaluje bo jakis dziwny był . Jak chcesz pogrzebac to prosz Do wypakowania tego czegoś trzeba program 7Zip Lepsza wersja maski jest w OGSM (Old Good Stalker Mod)który zajmuje niestety prawie 200MB ,do pobrania TU 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi