LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Gram w moda w którym usunięto zupełnie celownik trochę mnie to irytuje i chciałbym przywrócić go bądź może chociaż kropkę tak żebym cokolwiek widział bo jak się nachylam nad zombi i nie trafiam w łeb to mnie to męczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Podeślij mi plik system.ltx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jak prosiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Chodzi ci o tego smarter moda czy jakos tak? Wystarczy wlaczyc w opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tak tylko po każdym wczytaniu gry jest bez celownika i co w tym wypadku zrobić?? Za każdym razem włączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 No chyba, ze tak. To iceman ci juz zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Niestety, celownik został usunięty przez skrypt, ale ten plik go przywróci (załącznik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wrzucić to do gamedaty z modem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie wrzucaj do gamedaty. W tym archiwum jest już folder gamedata, tak więc robisz to co w przypadku zwykłej instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No to jak to zrobić żeby działało i już nie marudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Po prostu wrzucasz folder gamedata z archiwum do katalogu głównego gry. Tak jak zwykłego moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No o to mi chodziło hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Myślałem, że chcesz wrzucić moją gamedatę do swojej ;-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie po prostu to nałożyć jak patche do modów na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi