Flick Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Cześć, wrzucam tutaj dla was działające ACDC dla CoC, jeśli ktoś chciałbym lub potrzebował w przyszłości (bo ja sam miałem problem duży z ogarnięciem tego). Krótka instrukcja: Na początek trzeba zainstalować ActivePerl znajdujący się w paczce. Potem wrzucacie swój plik all.spawn do folderu spawns. Odpalacie acdc_decompile i powinnien utworzyć wam się nowy folder all_cs w którym znajduje się zawartość waszego all.spawn Aby skompilować natomiast nowy spawn, wystarczy że odpalicie acdc_compile i utworzy wam się nowy plik o nazwie new.spawn który potem podmieniacie w folderze z grą, zmieniając oczywiście nazwę. Jeśli byłby ktoś zainteresowany jak dodać np: unikatowego npc smart_terrain to dawajcie znać, to napiszę odpowiedni poradnik. Paczkę dodaję w załączniku oraz wrzuciłem także na mojego githuba i jeśli ktoś chciałby tam zostawić gwiazdkę np w napiwku to Link do githuba ACDC-for-Stalker-Call-Of-Chernobyl.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi