Najemnik32 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A więc mam taki screen z Agropromu, grałem sobie i cyknąłem screen śmigłowcom, ale teraz przeglądam screeny i zauważyłem jakieś budynki w oddali, nie są to Agropromowe, lecz pytanie, jak się dostać do tamtych i je zwiedzić i czy to elektrownia? (Budynki po lewej stronie od karabinu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kozackie. :-D Nigdy tego nie zauwazylem. Jak na moj gust to elektrownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No na bank elektrownia i sarkofag ale wg mnie poraża w tym wypadku jakość szczegółów kto by pomyślał, żeby takie coś wstawić Tu okazuje się, że realizm jest i to konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Według mnie jest to tylko panorama. W podstawce nie ma takiej, a tę pamiętam z Panoramic Moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Racja on gra przecież na OL Ultimate, a tam jest wiele rożnych modów wrzuconych. A ten modzik jest w sumie niezły i to jego dobry przykład. [ Dodano: Sro 13 Sty, 2010 ] I znowu pan admin miał racje Panoramic mod jest trzecim wymienionym modem załączonym do tej kompilacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi