mnistrzu Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wie ktoś jak zdobyć kombinezony wolności ??? Szczególnie zależy mi na takim jaki ma wujek Jar na stacji w janowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Popracuj trochę dla wolności, wszelakie PDA pytaj pierwsze Lokiego, a jeśli zdobyłeś PDA Markusa, fałszywego powinnościowca z Zatonu, to je też daj Lokiemu, a po pewnym czasie u Hawajczyka będziesz mógł kupić kombinezon Wolności, a także jeśli zdobędziesz odznaczenie Przyjaciel Wolności, jeden dostaniesz gratis ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnistrzu Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 To już zrobiłem... Jednak wciąż nie mogę dostać tego na którym mi zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 To też zależy jaki chcesz mieć. Dają bodajże Powiew Wolności, a jeżeli ty chcesz Egzo Wolności to zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnistrzu Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie chodziło mi o Egzo, ale podejrzewam że nic z tego nie będzie bo chyba dostępne są tylko te dwa... A korzystając z okazji,zapodał by ktoś skąd można wyhaczyć inne unikatowe kombinezony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jeśli chcesz w normalny sposób to możesz poszukać w Prypciu :-D ,ale zawsze możesz sciągnąć sobie spawn mod i spamować sobie kombinezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Prypciu Prypeci... Czy ty kiedyś poprawisz swoją gramatykę? spamować Spamować, a spawnować to wielka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wiem przyznaje pisać to ja poprwnie nie umiem i często to przyczna mojego szybkiego psania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 często to przyczna mojego szybkiego psania. To żaden powód. Możesz pisać powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I zainstalować Google Chrome, lub Mozille Firefox, podkreślają błędy ortograficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mozoille firefox i google chrome mam,ale coś jest nie tak i niepodkreśla mi błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi