Albert115 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Zrobilem prawie wszystkie zadania poboczne i zaczalem zbierac ekipe do prypeci. Jak ide do Zulusa to mowi, ze chce byc sam, a jak probuje zaprowadzic do niego np. wojskowego z bunkra to teleportuje sie do Zulusa i nic sie dalej nie dzieje. Nie pojawia sie dialog ani nic innego. Co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jakie mody, jaki patch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 1.6.01 bez modow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A kombinezon SEVA masz (egzoszkielet chyba też może być)? Chyba że źle przeprowadziłeś na początku konwersację i pojawił się bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Mam i to i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Egzo nie może być sprawdzałem, a napiłeś się już z Zulusem?? Wtedy się z nim najlepiej gada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No wlasnie nie moge bo gada mi, ze chce byc sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A może trzeba mieć butelkę wódy ze sobą nie wiem tak strzelam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ciekawy pomysl, wyprobuje jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No właśnie, wódka jest potrzebna, aby go zachęcić do wyprawy. I chyba trzeba jeszcze zbadać wszystkie Ogończe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Wodke mialem, wszystkie questy zrobione i nic. [ Dodano: Nie 07 Mar, 2010 ] Moze wrzuce "sejwa" ? [ Dodano: Nie 07 Mar, 2010 ] Wzialem wodke ze stolu przed zulusem i udalo mi sie z nim jakims cudem zagadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A jednak poskutkowało może w innym patencie niż ja twierdziłem ale pomysł był w sumie ten sam no i dobrze teraz tylko podziemia i witaj, a raczej żegnaj monolicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Może miał za mało wódki... Co jak co, ale piją ją kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Juz biblioteke oczyscilem :mrgreen: pierwszy raz udalo mi sie przeprowadzic caly oddzial nietkniety przez podziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jest to nie lada wyczyn ale zależy na jakim poziomie. Chociaż na minimalnym poziomie jakim jest nowicjusz na początku nie przeprowadziłem drużyny całej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Problem jest za pierwszym razem bo nie wiesz gdzie beda przeciwnicy. Jak sie gra drugi lub enty raz to juz nie sprawia to takiego problemu [przynajmniej mi]. Ten tunel to chyba najtrudniejszy etap gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja tylko raz w każdego stalkera na nowicjuszu grałem więc nie pamiętam już od ohoho czasu żebym miał łatwo Zawsze najwyższy poziom bo inaczej ... 0 zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nie no z tym najwyzszym to juz troche przesada, przynajmniej bez modow bo odrazu cie wykrywaja nawet z tlumikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Na tym polega zabawa ^^ Realizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Muszę przyznać na najtrudniejszym nie próbowałem. Zawsze biorę sobie najłatwiejszy, żeby się bawić... |H&K G36| :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 eee To nie jesteś wymiataczem jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jaki realizm? Kampisz z tlumikiem i po 1 strzale wszyscy wiedza gdzie jestes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Już byś chciał wszystko. Może od razu Crisisa jak stalkera zrobić ? Nie od razu Kraków zbudowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Może i nie... Ale zawsze jakaś zabawa jest ;] Narazie mam tylko jedną- ostatnią- część gry, reszte pożyczyłem koledze (maniak Call of Duty). Czekam aż mi odda Cień Czarnobyla to trochę sobie przypomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jesli moder jest w stanie zrobic niewykrywalnosc przy strzelaniu z tlumikiem to czemu nie moga zrobic tego tworcy gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi