Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 To wszystko było ! Tylko zostało wycięte. Te 3 części co znamy miały być jedną, wraz z Oblivion Lost i resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nawet łatwo się domyślić czemu ;] 4 części = 4x większe pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 I widzicie Pawel350 rozwieje wasze wątpliwości. O to właśnie chodziło i dalej chodzić będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 hehe :-D tiaaa A nie mam racji? mam. Ale za to jednocześnie mają jeszcze wiernych fanów, takich jak my, którzy są im wdzięczni że w ogóle takie coś wymyślili... Przynajmniej ja się cieszę że zrobili grę "inną niż wszystkie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Gra jest mistrzowska ogólnie I chwała Bogu za Olga Yaworskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Mysle, ze to tez kwestia techniczna polozyla projekt. Potrzeba troche czasu i ludzi do zrobienia czegos tak duzego, a pierwsze wersje [bez patchy] sie wywalaly i byly pelne bugow. [ Komentarz dodany przez: The Iceman: 2010-08-13, 10:34 ] Myślę, że wystarczy tego offtopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi