LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Panowie przedstawiam wam dżina który zgaduje prawie wszystkich znanych ludzi o jakich sobie pomyślicie wystarczy znać tylko troszkę angielski. http://en.akinator.com/# U mnie zgadł wszystkich na niektórych potrzebował drugą próbę ale rozwalił mnie znajomością Ryśka z Klanu po tym dostałem histerii i od mojej kobiety w łeb za darcie mordy eheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe fajna stronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Fajny patent, tę stronkę znam już od dawna. Niestety nie zawsze ten Akinator zadaje trafne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 O cholercia, zły dział. Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi