JaJMaNxD Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia witam W tym zadaniu chodzi o zrobienie zdjęć "galarecie" i "latający spalacz " oraz zniszczeniu ich i ogólnie było wszystko cacy zdjęcia przeszły oraz likwidacja galarety oraz skrzepów też ale przy latającym spalaczu cos jest nie tak nie zalicza mi tej 10 likwidacji wczytywałem jakieś wcześniejsze save i tam jest podobnie i teraz nie wiem czy ja robie cos źle bo chyba chodzi o te z 10x latajace kule ognie co nie czy moze gra nie łapie ze pada ta 10 likwidacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 8 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Problem zażegnany a tutaj krótki opis od czarodzieja e_l Po wrzuceniu gamedata z tej paczuszki -w grze po naciśnięciu dźwigni wyłączającej normalnie instalację - w zaułku po drodze na niższym poziomie leży na ziemi 10 granatów, a na wyższym poziomie, bliżej wyjścia pojawiają się dwa latające ognie 2 lataj ogien na raz x10.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi